flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання у Національному університеті "Одеська юридична академія"

28 травня 2013, 11:51

На підставі договору між Державною судовою адміністрацією України та Національним  університетом "Одеська юридична академія" проводиться відбір для вступу на денну форму за рахунок коштів Державного бюджету  України  за направленням Державної судової адміністрації України.

Для здобуття  освітньо-кваліфікаційного  рівня  магістра за спеціальністю 8.036040101 «Правознавство»  за державним  замовленням  приймаються  особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний  рівень  спеціаліста за спеціальністю «Правознавство»  та мають стаж роботи в галузі права не менше  як півтора року.

Для звернення до начальника  територіального управління ДСА України  у Черкаській області  щодо  отримання рекомендації необхідно до  18 червня 2013 року надати такі  документи: копію паспорта, копію трудової книжки, копію документів про вищу освіту.

Термін  навчання за денною формою  становить 1 рік.

Більш детальну інформацію про умови,  строки прийому  заяв і  документів, фахові  випробування,  а також зарахування на навчання вступників можна  отримати на сайті:http://onua.edu.ua//.